Reptilia Racing Community

Ons verhaal

☝️ Waar wij in geloven:

Autosport moet voor iedereen haalbaar worden, ongeacht je leeftijd, achtergrond of financiële situatie...


Autosport is simpelweg een dure sport. Dat is ook direct de reden dat de autosport voor de meeste mensen nooit haalbaar zal zijn. En dat is zonde. Met name voor jonge talenten, die niet de financiële mogelijkheden hebben om uiteindelijk die volgende stap willen zetten van de kartsport naar de autosport.

Wij geloven in het bundelen van krachten. Samen staan we sterk, als collectief en als community. We verschillen wellicht in leeftijd, achtergrond of financiële mogelijkheden. Maar we delen allen dezelfde passie: autoracen. Van karten tot aan de Formule 1 en alles daar tussen. Daar draait het om. ‍

Reptilia Racing wil iedereen de mogelijkheid bieden om zijn talenten te tonen. De grootste talenten uiteindelijk de kans geven om hun eerste stapjes naar de autosport te betreden. Zo wordt autosport écht mogelijk voor iedereen!


💧Individueel zijn we één druppel. Samen zijn we een oceaan... 🌊Stap 1: ✅ Starten Race Community

Een online community waarin iedereen zich kan aamelden, die onze ambities deelt en samen met ons dit doel wilt bereiken.


Stap 2: 🚀 Vergroten Naamsbekendheid

Reptilia Racing is nog relatief onbekend. De naam, het logo en onze missie en doelen dient bij iedereen bekend te worden.


Stap 3: 👀 Vergroten Zichtbaarheid

We willen zichtbaar zijn, zoveel mogelijk. Zowel op de kartbaan als daarbuiten... Niemand kan dan meer om ons heen!


Stap 4: ✍️ Aantrekken Sponsoren

Ze kennen onze naam en we zijn overal aanwezig. We zijn nu een stuk interessanter geworden voor sponsoren. Tijd voor actie.


Stap 5: 🌟 Starten Opleidingstraject

We gaan de grootste talenten klaarstomen voor de stap naar de autosport. Een racelicentie halen en testen op het circuit.


Stap 6: 🏁 Toetreding tot de Autosport

YES! We gaan nu écht onze intrede doen in de autosport. Waarbij onze grootste talenten de kans krijgen om te racen!